Kävin aamupäivällä treenaamassa tottista Virelässä. Jalkapallokenttä jossa yleensä reenaan oli jäädytetty luistinkentäksi joten reenasin kentän vieressä pienellä ruohopläntillä.

Veikka pääsi ensin hommiin. Jotenkin on tullut tavaksi ottaa ensin Veetillä, mutta vaihtelu virkistää :)

Otin ekana puun kiertoa josta luoksetuloja. Oli kyllä vauhdikasta menoa! Törmäsi minuun eteen istuessaan, mutta asennetta löytyi :) Ihana Gustafsson <3

Sitten seuraamista. Ensin namilla, mutta jotenkin tuntui että ei ole tarpeeksi paloa siihen seuraamiseen namipalkalla. Vaihdoin palkan leluksi ja avot, alkoi toimia :) En osaa taaskaan sanoa minkälaista se seuraaminen oli. Ainakaan Veikka ei ollut liikaa edessä (jota se ei kyllä teekään koskaan -ainakaan vielä ;-)), pysyi oikeassa paikassa koko ajan ja oli kohtalaisen hyvässä asennossa eli ei liian matala. Saisi kyllä olla vielä korkeammassa asennossa, haluaisin sellaisen seuraamisasennon kuin Veetillä. Huolestutti se oliko Veikka suorassa, mutta arvelisin että oli koska sen paikka oli niin hyvä, kunpa olisi joku aina katsomassa ja arvioimassa. Saatiin ihan kivoja pätkiä ilman että hamusi palkkaa kesken seuraamisen.

Ruutua otin kanssa koska sitä on aika kiva reenata. Varsinkin kun ei ole tavoitteita siinä, niin se on sellaista leppoisaa hommaa. Veikka oli innokas, karkasi pari kertaa ruutuun vaikka sen olisi pitänyt pysyä istumassa kun vein lelun ruutuun. Pikkumies ei aina oikein halua totella noita pysymisjuttuja...mrrrr...

Lopuksi leikittiin, tehtiin pallolla seisomistreeniä, pakittamista ja hyrrää. Nyt oli ihan kivat ja sopivan lyhyet ja napakat reenit. Näitä lisää :)

Veeti otti ensin seuraamista joka oli tooosi hienoa! Hyvä Veeti :) Se kyllä tuntuu siltä että se seuraisi vaikka maailman tappiin asti. Muistan kyllä ajan (ja Pia muistaa kanssa ;-)) kun sain about viisi askelta kerrallaan sen seuraamaan, tuntui että en pääse koskaan eteenpäin siinä.

Sitten otin luoksetuloja puun kierrolla, vauhdikasta oli.

Liikkeestä istuminen otettiin kaksi kertaa, hyvät ja nopeat istumiset.

Veetikin reenasi ruutua ja oli tosi pätevä siinä :) Otin ensin kaksi niin että pallo oli ruudussa, sitten yhden niin että näytin ruudun sille ja sit vielä yhden niin että siellä oli pallo.

Veetin reenin aikana olimme saaneet yleisöä. Joku pikkutyttö mummunsa kanssa oli tullut viereiselle leikkipaikalle ja katselivat reeniämme :) Näytin tytölle temppuja mitä Veeti osaa: moikkaamista, peruuttamista, hyrrää, dööööd-juttua, siksakkia. Kaikilla meillä taisi olla tosi kivaa :)

Treenien jälkeen lähdettiin ihanalle metsälenkille. Ehdin tehdä vajaan tunnin lenkin kunnes piti lähteä valmistautumaan iltavuoroon töihin. Mukavaa olla välillä iltavuorossa, saa nukkua pidempään ja touhuta aamupäivällä koirien kanssa. Kotihommiakin pitäs kyllä tietty tehdä...

Töissä tuli positiivinen yllätys vastaan tänään: mulla onkin kolme vuosilomapäivää välipäivinä ja menen töihin vasta 2.1. kun loma alkaa 20.12. Jiiihaaa! Luulin että saan "vain" viikon loman. Joten, kaikki ihanat reenikaverit, olemme innokkaita reenaamaan myös välipäivinä! Ottakaan yhteyttä vaan :)

Naapurin Maija oli hakenut illalla Veikan lenkille, tosi kiva juttu!