Veeti pääsi hakuilemaan tänään koska sillä ei ole yskäoireita.

Reenattiin samassa paikassa kuin viimeeksi. Ensin otettiin kolme tyhjää pistoa, jotka oli ihan jees. Ei ollut liian laajoja pistoja, syvyydestä en mene sanomaan koska koko ajan ei nähnyt koiraa toisella puolella. Sitten lähetin ikäänkuin tyhjälle, jonka aikana maalimies piiloutui samalla puolelle keskilinjan lähelle. Tarkoituksena oli että Veeti bongaa maalimiehen takaisin tulleessan. No, tästä pistosta tulikin sitten mega-laaja, joten jäi se maalimies bongaamatta. Tuulikin taisi käydä juuri väärältä puolelta. Lähetin uudestaan tälle pistolle ja sittenhän se bongasikin maalimiehen jo menomatkalla. Ilmaisuja ei olla otettu aikoihin, ja Veeti ei heti hokannutkaan ilmaista tätä maalimiestä. Aikansa mietittyään sitten ilmaisi. Viimeisellä pistolla suorapalkka maalimies jonka löytymisessä kesti tovi koska Veeti teki ensin piston taaksepäin alueella :((( Tähän oli jäänyt katsomatonta aluetta väliin. Koskahan mä opin että se ei ole Veetille hyväksi, vaan se käy aina ja joka kerta katsomassa sen tutkimattoman alueen. Viisas koira. Uudella lähetyksellä sitten maalimies löytyi ja suber-palloleikit palkaksi :)

Tänään selvittiin hakureeneistä alle kahden tunnin! Oho, koskahan tuollaista olisi tapahtunut. Tuttu paikka, ei mene kauan aikaa tallamisessa ja olihan meitä kyllä tosi vähänkin reeneissä. No, eipä haku kyllä ole sellainen laji missä koskaan pääsisi nopeasti ja täytyyhän jokasen saada reenata rauhassa oma koiransa, tuo vaan oli niin iso yllätys kun päästiin noin nopeasti reeneistä :) Näin talvikelillä ja puolikuntoisena tuo oli myös kiva juttu.

Veikka on ihan pirteä, alkaa joutenolo varmaan vähän tökkiä. Se yskii jos innostuu jostain, mutta muuten ei. Netistä luin että vähintään viikko pitäisi olla levossa.