Taas reenailtiin kera Hannan. Koko naperolauma oli mukana myös.

Veeti teki pienet tottikset; seuraamista palkatta vähän, liikkeestä istuminen joka suber, ja siitä palkka. Sitten tasamaanouto, ihan ok, mun makuun saisi tuoda raivokkaammin kapulaa, mutta ihan jees kuitenkin. Sitten eteenmeno pallolle ja leikit loppuun. Veeti protestoi kovaäänisesti kun vein sen autoon ja otin Veikan, ois kai halunnut tehdä vielä jotain.

Veikan reenin tarkoituksena oli palkkailla liikkeiden välissä perusasennoista. Seuraamiset tehtiin, esiintyi lähdössä jätättämistä -> pitää ottaa pelkkiä lähtöjä ja tarkentaa kontaktia liikkeiden alussa, tätä voi tehdä omassa pihassakin hyvin. Sitten liikkeestä maahanmeno, ja Veikka on nyt keksinyt että liikkurin käskystä voi mennä maahan :( Arrgh, hinkattiin sitten sitä, eikä otettu mitään maahanmenoa vaan palkka tuli kun pysyi tolpillaan :) Luoksetulossa Veikka lähti tulemaan liikkurin käskystä, palautus paikalleen ja pallopalkka kun pysyi vaikka liikkuri hoki käsky, käsky. Välillä palkkasin hyvästä kontaktista sivulla. Seisominen kanssa, ensin palkka heti ekasta seuruuaskeleesta, sitten stopista. Hypyssä ennakoi taas, jo ennen liikkurin käskystystä. Sitten kun moitin niin jumitti vähän hyppy-käskyn jälkeen, Veikan tapauksessa tämä on ihan jees.... ;-) Hyppyä otettiin useamman kerran, palkkasin eri kohdista. Koko reeni tuntui olevan yhtä palkkaamista ;-O Lopuksi tehtiin vielä ilmottautumiset PK:n tapaan ja Veikka meni paikallamakuuseen Huin reenatessa. Helteellä onkin hyvä reenata paikallamakuuta, Veikka oli aika puhki omasta reenistään, joten pysyi hyvin ja hiljaa makuussa.

Esineruutukin tehtiin (tai siis MINÄ tein ;-))))) Silmänisku Hanna halusi tulevaa koetta varten ruudun jossa ei ollut itse käynyt ja vieraat esineetkin tottakai. Sai Hannakin kyllä kirmata ruudussa yhtälailla kun minä, kun kiikutti pojille esineitä piiloon. Sekä Veeti että Veikka oli kumpikin loistavia esineiden etsijöitä! Veetillä ei ehkä kannata reenata muuten kuin näin että vahvistaa koko ajan suoraan menoa ja niin että tulee onnistumisia paljon.

Illalla päästään hakuilemaan, tulee kuutamoreenit kun pitää odotella että helle helpottaa.