Eilen suunnattiin Hanna T:n kyydillä Längelmäelle reenaamaan Katjan ja Zenin ja Arjan ja Zacin kanssa.

Oli kyllä melko luksus-treeniolosuhteet! Tilaa reenata, tosi hyvä mattopohja, treeniaikaa ruhtinaallisesti, hyvää treeniseuraa, lämmin ja herkullinen ruoka katettiin meille pöytään, jne. Ihastuttiin niin, että varattiin jo maaliskuulle uusi vuoro.

Veikka aloitti. Ekana luoksetulo maassa olosta, Hanna T piti vähän vastaan kun kutsuin, palkka vauhdista, ok. Toinen luoksetulo eteen asti vähän lyhyemmältä matkalta, palkka välittömästi kun tuli eteen, ok.

Seuraamista sitten. Arvoin siinä aikani millä tavalla sitä tällä kertaa ottaisin, päädyin lelu kädessä -tyyliin kun se toimi viimeeksi niin hyvin. En ollut seuraamiseen täysin tyytyväinen, on tehnyt parempaakin. Mulla on epävarma olo siitä kun Veikan pää osuu mun reiteen välillä, ja mulla on sellainen olo että sen pää heiluu kovasti. Raati oli kyllä sitä mieltä että se ei heilu eikä näytä pahalta (?). Mutta se on seurannut myös niin että se pää ei osu. Enpä tiiä. Arja kommentoi että kovasti Veikka ainakin yrittää ja on tosissaan. No, minä hinkkasin ja hinkkasin sitä seuraamista ihan liian kauan ja liikaa tuli keskeytyksiä kun ei mennyt haluamallani tavalla. Tosi väärin koiraa kohtaan kun toinen yrittää kovasti ja ohjaaja senkun hinkkaa otsa kurtussa Otsan rypistys Saatiin kuitenkin hyviäkin pätkiä että tuli siitä palkkaakin jossain vaiheessa. Taidettiin olla molemmat jo aika kypsiä kyllä siihen seuraamiseen.

Liikkeestä istumista avuilla ja joku melkein ilman. Ihan ok.

Maahanmenoa lelulla kokeiltiin -> ei toiminut vaikka olkkarissa toimii hienosti. Makupalalla saatiin hyviäkin aikaiseksi.

Ekan session loppuun tuli jotain vielä mutta en muista mitä Päättämätön

Toiset reenasivat sitten, oli tosi kiva katsella muiden reenejä ja olivatkin kyllä ihan subertaitavia! Olisi kyllä paljon opittavaa itsellä: pitäisi olla iloisempi, kekseliäämpi, suunnitella reeni etukäteen eikä vetää vaan fiilispohjalta siihen asti kunnes fiilis lopahtaa, pitäisi asettaa tavoite esim tokon alokasluokka ja reenata sitä kohti jotta reeniin tulisi jotain järkeä, jne jne jne jne jne *huokaus* Päättämätön

Ruokailun jälkeen otettiin toinen sessio.

Veikka otti alkuun noutoa. Ekassa palkkasin vauhdista kun lähti tuomaan kapulaa. Sitten otin nostoja, palkka heti eteen istuttua. Yksi perusnouto otettiin, on tehnyt nopeampiakin mutta kaippa tuo oli ihan jes vielä. Veikalla muuten oli eilen joku ihan ihme moodi päällä kun se ei voinut istua mun viereen ollenkaan Yllättynyt Perusasento oli ihan hukassa, en tiedä mikä juttu se oli.

Hyppyä tehtiin agilityesteellä kun tokoestettä ei ollut. Aika pätevästi Veikka sukelsi rimojen alta ensin Nauru Ei ihan ole sisäistänyt tuota hyppää-käskyä vielä... Laitettiin sitten joku agiesteen pala sinne alle, ja sit alkoi hypyt sujua. Ihan hienosti hyppäsi kyllä.

Taisin ottaa seuraamista vielä uudelleen sitten. Makupalalla ensin sivulla siirtymisiä ja sitten suoraa seuraamista. Meni paremmin tässä toisessa osiossa ja ohjaajakin oli vähän paremmalla fiiliksellä.

Nyt en sit taas muista mitä sitten tehtiin, ainakin agilityesteen siivekkeen kiertoa ja leikkimistä.

Ai niin, ihan lopuksi otettiin kaksi rullailmaisua. Meni hyvin, ekassa annoin pidä-käskyn kun toi rullan sivulle tokassa en.

Jihuu, tänään päästään hakuilemaan, pakkastilanne näyttää siltä! Raporttia hakureeneistä ehkä illalla =))