Veikka Gustafsson on nimensä veroinen, se rakastaa korkeita paikkoja. Kesällä sen harrastus oli trampoliinilla pomppiminen. Sen jälkeen kun olin bongannut Veikan trampoliinilta vannotin lapsia laittamaan trampan vetoketjun aina kiinni pomppimisen jälkeen. No, kun ei päässyt enää trampoliiniin sisälle, Veikka juoksi trampoliinia ympäri sitten sen ulkolaitaa pitkin... No tämä ei liity sinänsä sen uuteen harrastukseen sillä siinä ei olla noin korkeassa paikassa. Hieman sotkuista homma se kyllä on, nimittäin Veikka käy takassa! Arrgh! Se käy hakemassa sieltä hiilen paloja ja pureksii niitä sitten onnellisena. Aloin jo syyttämään Heta-parkaa että hän on käynyt hiiliä penkomassa mutta Veikka paljastukin syylliseksi. Pitänee tyhjentää kaikki hiilet pois sieltä ja putsata takka sellaiseen kuntoon että se ei kiinnosta Veikkaa enää niin paljon.

Eilen ei reenattu mitään. Hakureenitkin peruttiin kun pakkasraja ylittyi. Juoksemassa pojat kävi Väiskin kanssa ja naapurin Maijakin olisi halunnut ne juoksulenkille mutta en sit antanut enää kun oli sitä pakkastakin. Poikien sijasta lähdin itse Maijan kanssa lenkille. Tosin käveltiin, ei juostu, joku puolitoista tuntia. Olin kyllä aika puhki, oli melkoinen tahti meinaan eikä tuo kunto ole ihan entisessä terässä :)

Tänään kävin aamulla reilun tunnin remmilenkillä poikien kanssa. Lenkin jälkeen otin Veikan kanssa vauhtinoutoja omassa pihassa, meni hyvin! Vähän puskan kiertoa otettiin kanssa ja leikittiin. Iltapäivällä Maija tuli kyselemään lenkkikaveria. Oltiin juuri lähdössä Sorin Sirkukseen katsomaan joulunäytöstä, mutta Maija otti molemmat pojat mukaansa ja palautti ne sitten omin päin meille meidän ollessa sirkuksessa. Aika hyvä palvelu etten sanoisi!

Oli muuten mahtava show tuo Sorin Sirkuksen Pogoo! -esitys. Hetan kummien tytär Nelli esiintyy siinä ja oli kiva tavata myös Nelliä :)