Töistä tullessa kävin poikien kanssa pienen lenkin. Sen jälkeen pakkasin koirat ja treenikamat autoon ja lähdettiin hakemaan tyttöjä hoidosta. Ruokakauppaan seuraavaksi, ja sitten reenaamaan Hannan ja Huin kanssa Lamminpäähän. Hannalla oli lapset mukana kanssa ja kivasti Atte, Valtteri, Venla ja Heta puuhailivat leikkejään reenien ajan, heistä oli seuraa toisilleen ja leikit sujuivat hyvin. Sai äitiosasto reenata suht rauhassa ;-) Kaupasta ostin Hetalle uuden ämpärin ja lapion, ja ties kuinka monta lumikakkua hän ehti tehdä reenien aikana :)

Veikka reenasi ekaksi. Noutoa ensin vauhdista palkaten ja sitten loppuun asti. Vauhtia OLI, jes! Sitten makupaloilla seuraamisen käännöksiä, jotka ovatkin jääneet ihan paitsioon nyt viime aikoina. Tarvitsi vielä makupalakäden apua tässä eli aikalailla imuttamalla otin näitä. Suoraa seuraamista otettiin myös, se on nyt todella hyvää! Hanna vahti takaosaa ja hyvin pysyi suorassa. Erimittaisia pätkiä otin ja yhden aika pitkän pätkän mutkitellen oikealle ja vasemmalle. Yhden hengen henkilöryhmäkin reenattiin kun kierrettiin Hannaa ympäri. Arvatenkin Veikka siitä sitten moikkaamaan Hannaa meni, josta huomautus ja sen jälkeen meni hyvin. Liikkeestä istumista ilman apuja, makupalat kädessä mutta ei muuta apua -> hyvin! Luoksetuloa loppuun asti, Hanna piti kiinni. Tuli sikalujaa :) Sitten honksotettiin lelujen kanssa ja purettiin vähän virtaa pois. Otettiin mm puun kiertoa. Hanna kävi hakemassa Vaun kehiin ja Vaun reenatessa Veikka reenasi paikallamakuuta. Oli yllättävän rauhallinen! Olin varautunut vaikka mihin, mutta makasi ihan hiljaa, välillä katseli Vauta, mutta kun kääntyi katsomaan minuun päin vahvistin ja kävin syöttämässä makupaloja. Ei tuo paikallamakuu kovin pitkä ollut, mutta tosi hyvä alku kyllä!

Veeti reenasi seuraamista, lyhennettynä seuraamiskaaviota. Palkaksi tästä hikinen nakinpala ;-P Sitten liikkeestä istuminen, makupalapalkka. Juoksusta maahanmeno, josta luoksetulo -> tuli todella hyvällä vauhdilla -> suberleikit palkaksi! Olikin äijämäistä leikkiä taas tänään, Veeti tykkää kyllä leikkiä tosi rajusti eikä mitään hissuttelua. Jätin sitten seisomaan ja otin luoksetulon "kentän" toiseen päähän. Tässäkin tosi hyvä vauhti, tosin Veeti joutui tekemään pienen koukkauksen kun Heta tuli juuri samaan aikaan myös mua kohti ja oli Veetin "linjalla" :-O Tästä myös kunnon leikit. Hyppyytin vielä yhden leikkitelineen yli, otettiin hyrrä-temppua, puun kiertoa ja siitä vielä luoksetulo. OLi tosi kivat reenit, jäi hyvä fiilis!

Reenien jälkeen lähdettiin koko porukalla Mc Donaldsiin syömään. Kauhea nälkä jo olikin kyllä kun suoraan töistä oli liikenteessä. Olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt että napero-osaston kanssa meni näin hyvin tämä reenikeikka. Yleensä niillä on juuri sillä hetkellä kun reenaa miljoona asiaa :) Syömisen jälkeen mentiin vielä Sportia Pekkaan pyörimään, mutta ihme kyllä ei ostettu mitään vaikka oli superalekin. Ei kyllä tullut mieleenkään alkaa sovittamaan mitään vaatteita.... ;-P

Hoitotäti kertoi tänään että yhdellä hoitokaverilla oli ollut täitä! :-/ Tämän lapsen isosisko oli saanut niitä koulusta, ja nyt sitten jännätään että onko meidän lapset saaneet niitä. Mua alkoi heti kutittamaan kun kuulin tuosta :)) Lapsia ei kutita, enkä ole löytänyt mitään vaikka olen tutkinut niiden päät jo kolme kertaa, yhden kerran heti kaupan karkkihyllyn luona kun en malttanut olla katsomatta.

Väinöltä tuli viesti Eilatista. Mahtavaa on kuulemma, rannalta pääsee sukeltamaan, koralleja on ihan valtavasti ja niissä ihan mielettömästi elämää ja hienot maisemat kuulemma. On se varmaan mahtavaa juu... Mulla on tuossa pöydällä varattuna kalenteri ja A4-arkki. Siihen arkkiin on tarkoitus kirjoitta tulevat menot ylös, noin niinkuin tiedoksi. Ja laitan sen arkin jääkaapin oveen :)