.... mutta en ole jaksanut kirjoitella tänne. Pihahommiakin on tullut tehtyä aikalailla, ei ole viitsinyt istua koneen ääreen kuin lukemaan sähköpostia.

Tokokisat Veikan kanssa lähenee, ja voi huokaus, en muuta sano Huuto Kaikkeen sitä ihminen itsensä tunkee. No, eipä kyseessä ole tokon alokasluokkaa ihmeellisempi asia, eikä sinne mikään pakko olisi mennä, mutta mennään nyt kokeilemaan kun on heikolla hetkellä maksettu se ilmo.

Veetin kanssa tottistelu on suorastaan mukavaa verrattuna Veikan kanssa. Sen sijaan tuo jäljen ajo on sangen mielenkiintoista... Veetillä selvästi ei ole jälkeen sellaista paloa ja motivaatiota kuin hakuun, mutta kun se nyt siinä EK:ssa sattuu olemaan se jälki, niin joutuupi se niitä jälkiä ajelemaan kyllä. Kepeistä se motivoituu kyllä ja etsii hanakasti niitä, mutta itse jäljen ajo on aika huhhahhei. Turvautuu ilmavainuun heti kun tulee ongelmia, ja vauhtia on ihan liikaa aikajoin.

Tiistaina olisi etsintäkoe, avoin luokka. Veetillä on polkuanturasta ihan ohut siivu tai siis pala irronnut. Kunnolla sitä ei edes näe mistä kohtaa se on pois, mutta pitää seurata tilannetta, lähdetäänkö kokeeseen vai ei.

Puhelimeen tuli tänään mukava viesti; Kilven Anne ja Halla-belgi olivat saaneet jälkikokeesta viimeisen, käyttövalion arvoon oikeuttavan ykköstuloksen! ONNEA hurrrjasti uudelle KVA:lle! (Tiitikin lähettää Norjan reissukaverilleen onnittelut <3)