Vein aamulla lapset hoitoon ja lähdin siitä saman tien metsälenkille koirien kanssa. Itselläni olin otsalamppu ja Veetille laitoin vilkkupannan. Veetihän on sellainen että kun sen päästää irti se lähtee kuin nappi housuista ja sitä ei vähään aikaan näykään. Sit se tulee jostain vähän ajan päästä. Metsässä se tekee tällaisia omia reissujaan, siksi sillä on kiva olla vilkkupanta että vähän näkee missäpäin se menee. Oli kiva lenkkeillä aamuhämäräisessä metsässä.

Lenkin jälkeen otin omassa pihassa Veikan kanssa noutoa joka oli nyt ok :) Ensin vain kapulan nostoa ja sitten perusnoutoa niin että pidin pannasta kiinni ja päästin sitten heti hakemaan kun kapula oli pysähtynyt. Kaikki noudot meni hyvin ja luovutusasento oli hyvä :)

Sitten seuraamista juustopalkalla. Ensin kontaktia ja paikkaa vahvistettiin ja sitten erimittaisia pätkiä seuraamista. Asento oli nyt hyvä, ainakin mun kuvakulmasta katsottuna ja ei hamunnut palkkaa kesken seuraamisen :) Tuntui hyvältä pitkästä aikaa tuo seuraaminen. Palkkasin välillä lelullakin joidenkin pätkien jälkeen. Lopuksi leikittiin puskan kiertoa ja narupalloilla palloiltiin :)

Veeti ei päässyt reenaamaan ollenkaan, koska mulla oli jo kiire valmistautumaan töihin :(

Töiden jälkeen illalla värväsin Venlan maalimieheksi ja otettiin rullailmaisureenit. Meni hyvin, pitäisi saada useammin reenattua rullaakin niin asia etenisi.