Tiistai-iltana treenattiin Hannan kanssa Mutalan kentällä.

Veikka aloitti, otin tokon alokasluokan juttuja. Sitten laitoin Veikan PK-paikallamakuuseen ja Vau tuli Hannan kanssa tekemään tottista häiriöksi. Vähän vaikeeta oli Veikalle paikallamakuu, kerran nousi ylös kun Hanna palkkasi Vauta ja muutenkin oli aika levoton. Pysyi kuitenkin maassa loppuajan. Pitää miettiä millä tavoin tuota paikallamakuuta alkaisi ottamaan.

Veeti teki sitten tottista Huin ollessa paikallamakuussa.

Junioriosasto eli Hui ja Veikka ottivat vielä hyppyä toisella kierroksella. Nyt Veikka tuntuu tajuavan hyppy-käskyn merkityksen. Otettiin ensin tokohypyllä, ei kuitenkaan alokasluokan stoppaamista vielä. Sitten metrisellä ja hyppäsi kyllä tosi ilmavasti! Joissan hypyissä osuikin, mutta niistä ei palkattu, paransi sitten takajalkojen nostoa.

Keskiviikkona lähdettiin Hannan ja Huin kanssa Sipooseen kasvattajien kanssa reenaamaan ja kahvittelemaan :)

Hanna haki meidän koirat kyytiin meiltä kotoa ja tulivat sitten porukalla hakemaan mut töistä.

Veikka reenasi ekana, tehtiin tokoalon liikkeitä kisajärjestyksellä. Luoksetulo tosin otettiin ekana, jotta saatiin Veikasta isoimmat höyryt pois. Treeni meni kivasti, mutta luoksetulossa Veikka on nyt unohtanut kauniin eteentuloasennon ja paikan eli törmää ja tulee vinoon. Seuraaminen oli hienoa kuulemma :) Ja jäävätkin meni hyvin.

Veeti otti seuraamisen hinkuttamista, oli aika kierroksilla autossa olon jälkeen. Nouto 2 kg:n kapulalla, hyvin. Luoksetuloja läheltä ja maalin kierrolla.

Loppuun otettiin ryhmäpaikallaolo neljän koiran voimin. Veikka oli vähän levoton ja kerran meinasi mennä kyljelleen maate tai jotain se veivasi siellä. Kävin nostamassa raiveleista sen takaisin kunnolliseen makuuasentoon.

Tottisten jälkeen mentiin esineruutuilemaan. Veeti sai kisamaisen reenin, eli en tiennyt missä esineet ovat ja en ollut käynyt ruudussa. Kaksi esinettä nousi nopeasti, kolmatta jouti etsimään jonkun aikaa. Kolmas esine oli ihan etureunan lähellä ja etuesineet ne on vaikeimmat Veetille. Mutta nousi se kolmaskin sieltä, hieno juttu!

Junioritkin otti esineruutua. Veikalle vietiin yhdessä esine, lähti hyvin ja löysi. Tuominen olikin sitten vaikeampaa...

Kiitos Hannalle koirien kuskaamisesta ja kyydistä ja Riitalle ja Pekalle reeniseurasta, paikallamakuuvinkeistä  ja kaffeesta! Oli mukava nähdä ja turista koiramaailman jutuista :)