Hannan ja Huin kanssa reenattiin taas Lamminpäässä.

Veikka oli eka reenattava. Aloitin uhmakkaasti seuraamisella, joka oli hyvää vaikka ei oltu purettu höyryjä ensin. Suoraa ja käännöksiä otettiin. Sitten liikkeestä istumisia, ok myös ilman apuja. Maahanmenot toimivat myös, käsiapua jonkin verran mukana kyllä. Maahanmenoja alkoi jo ennakoidakin aikalailla. Puunkierrolla luoksetulo vauhdista palkaten, ja toinen eteen asti. Lopuksi noutoa, ensin pelkkiä nostoja ->ok. Sitten koko noutoa tarkoituksena palkata vauhdista. Häröili kapulan kanssa ja otti sen suuhunsa kapulan päästä (!). Outoo... Vauhtikaan ei ollut ihan Veikkaa, mutta suht ok kuitenkin. En muista mitä kaikkea säädin noudoissa mutta viimeinen oli tosi hyvä, ja palkka vauhdista tuli.

Veeti aloitti temppuilemalla hyrrää, siksakkia, hyppyä ja ehkä vielä jotain muuta. Sitten seuraamista, meni ok. Juoksuseuraamista, joka myös ok. Kaksi maahanmenoa, ekassa palkka heti maahanmenosta ja tokassa luoksetulo ja palkka vasta sivulle siirtymisestä. Sitten taas juoksuseuraamista ja palkka siitä. Luoksetuloja pari vielä pitkältä matkalta, ekassa vauhti ok, mutta tokassa ois voinut tulla lujempaa. Lopuksi Veeti sai leikkiä kolmen pikkupojan kanssa. Vei vuorotellen jokaiselle isoa palloansa vetoleikkiä ja heittämistä varten. Ja taisi se Hanna T:kin saada vähän leikkiä =)

Kirjoittelen tätä täällä siskon luona heidän tuliterällä tietokoneella. Täytyy sanoa että en ole ennen tavannut näin outoa näppistä! Tämä on varmaan jotain uusinta uutta kun kirjaimet on ikäänkuin kahdessa osassa. Tottumiskysymys varmaan, mutta kyllä näin äkkiseltään vanha on parempi.