Hymy  Tänään  käytiin Veetin kanssa Parkanossa etsintäkokeessa avoimessa luokassa. Meinasin joutua perumaan koko kisan kun meidän auto on rikki :((( Onneksi kultainen naapurimme Maija lainasi heidän autoa ja päästiin kisaamaan :) Olikin luksusta ajella ilmastoidulla, tuliterällä autolla kisoihin. Hanna T:n miehen, Harrin, autoakin olisi saanut lainaksi, mutta hirvitti vähän ottaa lainaksi iso pakettiauto.... Ja olihan tuo helpompaa kun auton sai tuosta viereisestä talosta käyttöön :) Pitää toimittaa taas Maijalle pullo punaviiniä :)

Jälki: takajälki ja pientä mutkittelua janalla, kolme keppiä neljästä löytyi. Yht.36p

Haku: norskirulla oli lauennut tokalla pistolla, mutta Veeti oli osannut ottaa sen maalimiehellä suuhun vaikka oli toisesta reunasta irti :) Hyvä homma! Tuli sekin testattua, en ole koskaan reenannut sitä. Tuomari otti pisteen pois kun hihkaisin koiralle hyvä, luulin sen tulevan tyhjältä, mutta sillä olikin rulla suussa, en nähnyt kuin vilauksen valkoista ja ajattelin kehaista hienosta pistosta. Toinen piste lähti jostain, en muista mistä. Yht. 78p

Pudotettu: 19p. Teki pienen kaaren ennenkuin lähti tuomaan, toi vauhdilla ja loppuosa ok.

Esineruutu: 30p. Lähetys ja esine, lähetys ja esine. Aikaa meni varmaan 30 sek ;) Toi esineet vauhdilla ja irrotti niistä hyvin!

Tarkkuus: 19p. Koiran pitäisi kuulemma liikkua ruudussa hitaammin ;-)

Tottis:

- seuraaminen; tiivistä -> erittäin hyvä

- istuminen; olin taas itse ihan pihalla, ei ollut koiran vika että epäonnistui :(

- liikk. maahanmeno ja luoksetulo; nopea maahanmeno, nopea luoksetulo mutta meni mun reeniliivin alle eikä meinannut päästä sieltä pois :-O Annoin toisen viereen-käskyn -ei ehkä olisi kyllä tarvinnut mutta hätäisenä ihmisenä kuitenkin annoin

- seisominen; erinomainen

- tasamaanouto; erinomainen

- hyppynouto; tullessa kosketti kevyesti -> erittäin hyvä

- A-nouto; erinomainen

- eteenmeno; hyvä eteenmeno, aavistuksen vinoon, meni maahan ekalla käskyllä mutta viiveellä. Ehdin jo miettiä annanko toisen käskyn, onneksi en antanut. Oli erittäin hyvä tai hyvä, en muista.

Yhteensä 90 pistettä.

Tiiti oli taitava! Kohti voittajaluokkaa sitten mennään :) Jälki pitäisi saada kulkemaan varmemmin ja noista takajäljistä pois jotenkin. Tähän mennessä joka kisassa on ollut takajälki, muistaakseni. Vinkkejä????