Ei millään meinaa ehtiä päivittämään tätä blogia. Välillä olen ajatellut lopettaa koko blogin sen takia.

Nyt olen kotona Hetan kanssa eli saikulla siis. Hetalla oli eilen kuumetta 39,1 kun tultiin kotiin ja myöhemmin mitattiin vielä lukemat 39.7  Tänään näyttää paremmalta mutta kuumetta vielä on. Kotona siis ollaan varmaan loppuviikko, arvatkaa kaatuuko seinät päälle, ei ole ihan kevyintä hommaa olla kipeän lapsen kanssa kotona, töissä pääsisi paljon helpommalla, uskokaa pois. Koiratkin pyörii jaloissa koko ajan elleivät ole teljettynä portin taakse takkahuoneessa. Meidän pihasta on osa aitaa pois korjauksen takia ja ei voi pitää noita nopsajalkoja siinä pihassa valvomatta. Välillä tekee tiukkaa pitää ne pihassa niinkin että on itse siellä niiden kanssa  

Pojilla on nyt ollut vähän liian vähän liikuntaa. Aika huonoon ajankohtaan kun kohta on ne NOM-kisat missä tarvitaan kuntoakin jonkin verran  Väinöllä on ollut ohjelmistossa mäkijuoksua, vetoja juoksukentällä, kovavauhtista ym minne ei voi ottaa mitään pissataukoja pitäviä koiria mukaan. Pitää mennä koko ajan lujaa kuulemma. No, kai Veetillä aika hyvä se pohjakunto kuitenkin on että ei se siitä heti rapistu. SM-kisoissa se ei ollut radasta yhtään väsynyt. Minä en ole kovin hanakka lenkkeilemään, mä käytän ajan siihen reenaamiseen. Jos alkaisin vielä lenkkeillä niin paljon mitä noi tarvitsee niin eipä mua kotona näkyisi koskaan kai...

Reenattu on. En muista enää mitä minäkin päivänä.

Anne T:n kanssa oltiin jäljestämässä yhtenä päivänä. Veeti jäljesti aika hitaasti, jälki oli paaaljon vanhempi mitä sillä on ollut. Yksi keppi jäi, muuten ihan jees. Gustafsson lähti janalta (jana tosin joku 5m) ok, näytti siltä että nyt menee hienosti. Sitten n. 20 metrin jälkeen Gustafssonin jälki katosi! Oho, Veikan mielestä ei ollut mitään jälkeä enää... Huh hei, keskittyminen ei ollut ihan parasta. Esineruutuakin otettiin, n. 30X50 alue ja kaikki pojat oli päteviä. Veikan kanssa haettiin hajut esineistä ja Veetikin oli ihan jees! Kivat reenit oli, pitäs käydä useemmin yhdessä.

Tottista on tehty pitkästä aikaa Hannan kanssa Mutalassa. Veikan reenistä ainakin näki että vähän on taukoo.. Se oli ihan suberkierroksilla mutta meni kuitenkin ihan kivasti. Estenoutojakin otettiin ja täytyy sanoa että aikamoisella raivolla se ne tekee, ihqu  Pitää muistaa että ens kerralla ottaa ennen seuraamista noita vauhtijuttuja josko se seuraaminen ei menisi ihan niin yli. Mutta on se makee koira, tarpeeksi hullu mulle!

Veeti teki palkatta luoksetuloon asti, sitten seuraava palkka tuli tasamaanoudosta. Leikittiinkin paljon ja sitten paikallamakuuseen siten että kuono siihen kohtaan missä Vaun takapuoli oli ollut sen ollessa makuussa. Hyvin meni eikä nuuskinut. Vapautin luokseni pallolle. Ensi kerralla teemana jäävät liikkeet erityisesti se pirun istuminen jonka olen saanut pilattua näköjään

Hannan ja Pian kanssa oltiin kans jäljellä tässä joku kerta. Veikka korjasi edellisen töpin ja oli taitava! Neljästä kepistä yksi jäi mutta muut nousi hienosti ja ajoi jälkeä kivasti eli ei hosunut. Tosin jarrutan kaksin käsin sitä enkä anna pitkää liinaa, jonkin verran vaan. Veeti teki janoja ja ne meni ihan käteen  Kahdella ekalla ajoi kepin yli, viimeisellä nosti sen sitten onneksi. Pitäs tehdä kai enemmän noita janoja kun ehtisi. Tai en tiedä onko sillä merkitystä, takajäljen se ottaa jokatapauksessa.

Eilen reenattiin ek-juttuja Pian ja Kirsin kanssa. Hannakin tuli ottamaan esineruutua. Pudotettu meni suht hyvin, yhdelle pienellä mäen nyppylälle Veeti oli pysähtynyt hetkeksi mutta sitten hoiti homman ok. Pia juoksi vierellä häiriönä mutta se ei häirinnyt Veetiä yhtään  Tarkkuus saatiin tehtyä niin että Viski ja Kermit oli jo olleet ruudussa. Hyvä reeni siis. Pikkuesine oli eri paikassa kuin ed koirilla ja maata oli kaavittu. Ihan hienosti hylsy sieltä löytyi. Gustafssonkin otti tarkkuuden mutta pehmeällä esineellä. En uskalla ottaa sille tuollaisia metallijuttuja jos se nielee ne. Mutta jossain vaiheessa sitten kyllä. Ensin Veikka lähti lujaa ja ulos ruudusta, korjasi sitten ja etsi ruudun sisältä. Löysi esineen hienosti! Hyvä Veikkis!

Esineruudussa Veikan kanssa hajun haku kahdesta esineestä ensin, hyvin. Sitten kolmannelle lähetys valmiille, ihan jees paitsi että toi eri esineen minne lähetin. Esineet oli aika lähekkäin että ei haittaa mitään. Pääasia että toi! Hyvä! Veetillä kolme esinettä valmiina, Pia törötti oikeassa etukulmassa esineen kanssa ja Veeti näki kun sinne jätettiin. Tämä siksi että se ei yleensä irtoa tuonne kulmaan kunnolla, haluan vahvistaa sitä ja usein siellä onkin esine reeneissä. Tällä kertaa väännettiin rautalangasta tämä asia. Ekat kolme nousi hienosti mutta neljättä etsi aika kauan. Pyöri ja pyöri siellä missä esine oli mutta ei saanut sitä millään. Kisatilanteessa oisin varmaan jo vaihtanut paikkaa enemmän. Tuli se sitten aikanaan neljäskin sieltä ja iiiiiso palkka odotti  On tuo esineruutu Veetillä parantunut mutta ei sitä miksikään varmaksi siinä voi sanoa.

Aika paljon on reenattu tässä. Yllättävän paljon viime aikoina. Ja reeniä piisaa kyllä -kun vaan aika piisaisi