Tänään tottista Ikaalisten upealla nurmikentsulla Tainan kanssa naperot mukana lahjottuna karkeilla, limsalla, herneillä, mansikoilla ja jäätelöllä

 

Veeti oli ensin paikallamakuussa, sitten otin seuraamista, seuraamista ja seuraamista.... Tosi ärsyttävää kun mua vituttaa jos Veeti painaa seuraamisessa, mutta sitten jos se ei paina niin mulla on sellanen olo että se ei seuraa ollenkaan. Ihan syvältä koko homma. No, ei 7 veetä viitsi kauheesti alkaa enää kouluttamaan kyllä. Lähinnä otin seuraamista palkaten eri vauhdeista, tuppaa Veeti menemään juoksussa matalaksi kun se odottaa jäävien käskyjä.  Eteenmeno otettiin pallolle kun oli niin komee kenttä ja pitkä baana.

Gustafsson teki luoksetulon, palkka vauhdista. Puun kierrolla eteen asti tulemisen. Seuraamista -> liikuttavan yritteliästä , liikkeestä istumisen ja liikkeestä maahanmenon, liikkeestä seisomisen (jäävät kolmosluokan malliin). Kaikki meni hienosti muuten mutta kun oli ollut aikansa seisomassa niin meni maahan, ilmeisesti mun palkkakäden liikkeestä. Sitä sitten hinkattiin. Eteenmeno loppuun, suora ja hyvä ilman alkukiepsahdusta joka ajoittain esiintyy   Sitten Veikka superpitkään paikallamakuuseen jossa se oli ihan jees Lallin reenatessa. Sen verran hellettä ja pallon heittoa takana että edes Veikka ei jaksanut muutakun maata siellä. Vähän pää vaan pyöri mutta ei vinkunut. Taina kävi vähän häiriköimässä Veikkaa kun oli reenannut Lallin. Narupallon heitto oli liikaa ja silloinVeikka lähti ja minä tomerana vein sen takasin. Aika lievä primitiivireaktio oli tällä kertaa, en edes koskenut koiraan. Mutta hyvä opetus, lopun ajan oli ok, käänsi jopa päänsä pois Tainasta päin.

Eilenkin muuten reenattiin kuutamoreeniä toisen Tainan kanssa :) Veetille halusin paikallamakuun samaan paikkaan juoksutytön kanssa, Ipa makasi ensin ja Veeti sitten siihen samaan kohtaan. Ei reaktiota mitään vaan rauhallinen makuu. Ipan juoksu alkaa olla ohi mutta varmaan kuitenkin vielä hajujakin on.