Eilen pojat pääsivät Väiskin kanssa juoksemaan. Mukavaa kun koirien kuntovalmentaja on taas maisemissa =) Veikan kanssa otin illalla sisällä sivulle siirtymisiä. Luoksetulosta sivulle siirtyminen on vielä opetusvaiheessa, mutta onnistumisiakin tuli. Loppupalkaksi iltaruoka.

Tänään ei ollut juoksulenkkiä, mutta olivat honkottaneet Väiskin kanssa tunnin metsässä päivällä. Naapurin Maijan polvi ei vieläkään anna periksi juoksemista, näin Maijan päivällä. Harmi homma tuollaiselle ihmiselle joka on tottunut liikkumaan paljon =(

Illalla treenattiin tottista Hannan ja Huin kanssa, mukana myös pikku-Eemeli =)

Veikka:

1. Noutoa; eka piti olla eteen asti, mutta tiputti kapulan matkalla ilmeisesti sen takia että siihen tarttui ihan kunnolla lunta. Korjasi tilanteen kyllä ja toi eteen asti mutta piti oudosti kapulasta kiinni. En antanut palkkaa, kehuin vain. Uusi yritys, ja hieno nouto! Jes. Vielä yksi palkaten heti kapulan nostosta.

2. Seuraamista; tänään ihan loistavaa! Takapää ei aurannut kertaakaan, olin valmistautunut pysäyttämään koko homman jos auraa. Hanna oli tarkkana ja kommentoi takapään tilaa jatkuvasti. Suoraa seuraamista erimittaisia pätkiä, naksu ja makupala. Jonkun session jälkeen pallo. Sitten seuraamista ja yksi käännös vasempaan -> hieno! Olkkarireeni on tehonnut ja hienosti kääntyy (ainakin tänään siis ;-P) Pallopalkka käännöksestä. Sitten vielä juoksuseuraamista, joka myös tosi hyvää. Kiva että Veikka osaa sen hyvin, sen luonteella se saattaisi ponnahtaa kolme metriä ilmaan ilosta kun lähden juoksemaan. Seuraamiset siis menivät hyvin =)

3. Maahanmenoja; makupalalla, naks ja nami. Nopeita oli. Yksi maahan jättö, hyvin pysyi. Maasta sivulle nouseminen ei toimi ollenkaan vielä. Näytin Hannalle missä vaiheessa se on eli ei oikein missään :-P Olkkarireeniä siihen.

4. Seisominen; ensin yksi palkaten stopista, nopea stoppi mutta kääntyi samantien taaksepäin. Sitten seisomassa pysymisiä, pallo välillä eteen jätettynä, välillä Veikan taakse jätettynä. Eri mittaisilta matkoilta vapauttelin ottamaan pallon. Kerran petti pokka pikku-ukolta ja haki pallon ilman lupaa. Sen jälkeen Hanna oli skarppina nappaamaan pallon jos lähtee ennen lupaa.

5. Luoksetulo; jätin istumaan ja kutsuin luokse, eka vauhdista palkaten. Sama eteen asti, hyvin molemmat =) Ihqua!

Veeti

1. Luoksetulo: palkka vauhdista heti kun lähti tulemaan. Toisessa palkkasin noin puolimatkan jälkeen. Hyvällä voimalla tuli, tänään tosin ei tiedä kuinka olisi tullut loppuun saakka kun en ottanut ;-)

2. Seuraaminen; aluksi naksutin sitä että kun mun vasen jalka liikkuu, koira ei lähde liikkeelle vaan vasta yläkropan mukaan -> hyvin, tietää homman koska sitä on tehty paljon... Eri mittaista seuraamista, välillä piti muistuttaa paikasta. Yksi pidempi seuraamispätkä ja käännöksiä, palkkasin namilla joistakin käännöksistä. Sitten maahanmenon valmisteleva osuus ja maahanmeno, sitten taas maahanmenon valmisteleva osuus palkaten juoksuseuraamisesta. Sitten suoraan juoksuseuraamiseen lähtöä, ekassa lähdin kuin aropupu ja otin uudelleen. Oma moka, enhän kisoissakaan juokse kuin pikajuoksija ;-) Hyvät seuraamiset, eikä ennakoinut maahanmenoa yhtään =)

Olipas harvinaisen mukavat reenit =) Jäi hyvä fiilis ja into reenata uudelleen pian. Olen oikein yllättynyt ;-O