Kouluttelin viikonloppuna hakua naapuriseuran porukoille, kiitos kaikille, oli tosi kiva viikonloppu !!!!

Omat pojatkin pääsi sunnuntaina reenaamaan. Tokat reenit tänä vuonna. Edellisenä viikonloppuna tehtiin Kyröskoskella ekat tämän vuoden reenit; Veikalle muistutettiin hajun hakemisilla oikeaa mielentilaa ja piston suoruutta, hyvin. Veeti löysi neljä ukkoa suoraan edestä.

Eilen Veeti teki 200 metrin radan neljällä ukolla. Piti olla kolme, mutta otettiin yksi pakeneva hiiiiieeenon tyhjän jälkeen palkaksi. Veeti oli nyt tosi hyvin kuulolla eikä porsastellut yhtään <3 Sen sijaan havaittavissa tarvetta pistojen suoristamiseen, mun mielestä hakeutuu tuulen alle koko ajan. Tuulella koulutetun koiran se huonompi puoli. No, eilinen rata oli ihan jees, mutta ei täydellinen. Veetille pitäs saada reeni jossa maalimiehet on sikakaukana ja mielellään joku nosturi millä ne maalimiehet nostetaan metsään ettei tule jälkiä ja hajutunneleita ;-P Hienoa oli että pääsi reenaamaan oikealle kisaradalle jossa on oikeita piiloja :)

Gustafsson oli loistava !!!!! Ihqu ! Etukulmat valmiina, sitten siirrettin mm yhdessä ja jätettiin metsään, etsintä toiselta puolen, jne. Viisi ukkoa. Hyvät pistot. Karkaa vaan pistolle ihan törkeesti, varsinkin viimeisessä en ehtinyt tehdä mitään kun läks jo !

Lauantaina olis sitten BH. Jännää!