Joulun aika on mennyt mukavasti naperoiden kanssa touhutessa ja koirien kanssa lenkkeillessä. Suklaata, juustoja ja muita herkkuja on tullut nautittua aika surutta, ja sen kyllä huomaa.... Jossain kohden mietin että pitäsköhän alkaa viritellä itse jotain juoksulenkkejä koirien kanssa mutta sen melkein tietää miten käy kun työt taas alkaa... Ihania metsälenkkejä on kyllä tehty nyt lomalla. Lisäksi naapurin Maija on vienyt pojat lenkille :)

Tänään peruuntuivat varsinaiset hakureenit pakkasen takia :( Treffattiin kuitenkin Iikan kanssa ilmaisureenien merkeissä koska niissä ei mene niin kauan aikaa. Veikka otti viisi ilmaisua ja edettiin aluetta koko ajan eteenpäin. Iikka meni vuorotelle kummallekkin puolelle keskilinjaa "piiloon". Veikka vähän rötväili rullan kanssa tänään.....mrrrr... tiputti ilman lupaa kun oli tullut sivulle. Valkoinen rulla katosi pari kertaa hankeen ja piti etsiä jonkin aikaa ennenkuin se löytyi. Jälleen kerran voi todeta että pitäs tehdä tuota ilmaisua useammin.

Veetikin teki kaksi irtorullailmaisua :) Hienosti osasi ;-)

Ilmaisureeneistä suoraan tottistelemaan Pirkkahallille. Reeniseurana Laura, Pia ja Kati. Veikka teki ensin luoksetuloa jossa varasti lähdössä ensin, sitä sitten säädettiin. Meissä on Veikan kanssa se sama piirre, että odottaminen ei ole parhampia vahvuuksiamme =))))) Luoksetulot oli nopeita, lopussa törmää mutta ei se mitään. Se jää varmaan pois kun taas ottaa enemmän............... Seuraamista tehtiin, henkilöryhmäänkin päästiin ja hyvin meni. Seuruupaikka oli hieno! Toivon, että seuraaminen pysyy tuollaisena kuin se nyt on :) Liikkeestä istumisia, hyvin, Sitten mulla olikin jo näpit niin jäässä että leikittiin vaan vähän ja sitten lopetettiin. Ihqu Veikka <3

Veeti teki ensin muistaakseni luoksetuloa, sitten seuraamista (olikohan henkilöryhmä....), sivulle tuloja ihme kulmasta (Intolta apinoitu juttu) ja sitten toppaamista johon saatiin Pialta hyvä neuvo! Eli muistetaan reenata myös niitä jäävien seuraamisosuuksia ja koitetaan pitää oma pää kasassa eikä ajatella että "toppaaminen tulee ja perseelleen se menee kuitenkin.... ;-O) Näin sitten saatiinkin hieno toppaaminen aikaan! Leikkiä vaan vielä ja pois :)

Kivaa oli, kiitos kaikille! Ja uudelleen taas joskus!

Nyt lenkille Maijan kanssa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!