Viikko sitten perjantaina reenattiin viimeeksi. Hanna T:n kanssa tehtiin vähän tottista ja sitten oltiin remmilenkillä. Pitäs useammin virittää tämäntapaisia sessioita, ainakin noita lenkkejä.

Pojat on vähän tylsistyneitä (ja täynnä virtaa samalla) kun en ole jaksanut tehdä pitkiä lenkkejäkään. Hakureeneihin ei olla päästy vähään aikaan, eikä päästäkään ainakaan kahteen seuraavaan viikonloppuun  

Tänään pojilla kuitenkin kävi tsägä kun kultainen naapurimme Maija pyysi karvaista kaveria lenkille! Oltiin juuri lähdössä Venlan kanssa teatteriin katsomaan Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-tätiä kun Maija soitti ja kysyi lenkkikaveria. Maijalla on ollut polvi kipeä polvioperoinnin jälkeen ja sovittiin että hän ottaa vain Veikan lenkille. Kun on liukasta ja koirat kiskoo niin Maija pelkäsi että jos loukkaa polvensa uudelleen. Polvi meni alunperinkin rikki liukkaalla kelillä lenkillä. No, Maija tuli hakemaan Veikkaa, ja kun Maija näki surkeasti vinkuvan Veetin takkahuoneessa, hän heltyi ja otti Veetinkin  Toivotaan että lenkki on mennyt hyvin ja ilman mitään vammoja -en nähnyt Maijaa koska hän oli tuonut koirat kotiin meidän ollessa teatterissa.

Aktiviteetit on vähissä tulevana viikonloppuna, koska Väinö on Joensuussa pelaamassa lentopalloa opettajien turnauksessa. Huomiselle sentään on alustavasti sovittu tottisreeniä, katsotaan toteutuuko.

Heh, luin tuon ja mietin että miksiköhän edes kirjoitin kun ei oikeestaan ole mitään kirjoitettavaa, mutta menköön.................