Sen verran on pitänyt kiirettä jotta ei ole ehtinyt blogia päivittää.

Koostetta parilta päivältä siis:

Tiistaina käytiin Hannan kanssa tokottamassa Virelän kentällä. En ala sen tarkempaan sepustamaan kun en muista tarkasti mitä tehtiin. Veeti ainakin ennakoi taas urakalla jääviä ja meni maahan istumisessa :-O Sitä ei ole juuri tapahtunut, joten olin aika ihmeissäni. Veikka oli ihan pätevä, mitä nyt sitä säätöä vailla moni asia. Jäävät teki ainaki hyvin, ilman apujakin. Rullaakin reenattiin ja Veikka tiputti rullaa useamman kerran ennen lupaa....mrrr... Uusintoja siis aika monta, mutta tuli onnistumistakin. Veetin kanssa otin pudotetun ja tarkkuuden ennen kentsulle menoa. Pudotettu avoimen matkalta, hyvin. Tarkkudessa löysi esineen nopeasti, mutta ei halunnut pitää sitä suussa siihen asti jotta ehti tuomaan mulle asti :( Sitä sitten säädettiin. Veeti ei tykkää ottaa suuhunsa pikkuesineitä, mutta kun sitä on treenattu jonkin verran taas talven jälkeen, niin uskon että alkaa pitämään niitä paremmin kun ei ole muuta vaihtoehtoa :)

Keskiviikkona pojilla oli treenivapaa päivä, mutta Väiskin kanssa 10 km juoksulenkki. Illalla käytiin Väinön kanssa katsomassa Vuonna 85 -musikaali. Oli kyllä hyvä! Jotkut työkaverit on käyneet katsomassa sen useammankin kerran, olen ihmetellyt sitä, mutta en enää :) Voi vitsi niitä vaatteita, tulee oma teini-ikä mieleen :)))

Tänään pojat kävi juoksemassa 8km Väiskin kanssa ja tarkoitus olisi mennä vielä illalla tottistelemaan Hannan kanssa. Jäljelle pitäs jo ehdottomasti päästä, katsotaan josko viikonloppuna sitten.