Sunnuntaina vietettiin mukava reenipäivä kera Lauran, Kaarinan, Katrin, Susanin, Elinan ja Hanna T:n (en kai unohtanut ketään...)

Ekana reenattiin tottista Pirkkahallilla. En muista mitä tein mutta sen verran siitä että Veikka otti sekä ryhmä- että yksilöpaikallamakuun. Hyvä että sain makuuttaa sitä häiriössä. Kerran se lähti siinä yksin makuussa mutta palautin melko päättäväisesti sen takasin. Reenasin myös jotain liikkeitä Njodin ollessa samaan aikaan kentsulla, hyvin Veikka G pelitti vaikka tehtiin samaan aikaan.

Sitten maastojuttuja. Jäljet poljettiin ekana. Veeti ajoi Katrin tekemän jäljen, arvioitiin noin 300-400m pitkäksi. Hyvä jana, jopa korjasi suunnan kun ekana meinasi lähteä takajäljelle! OHO! Yhden kulman ajoi yli tai jotain, tuli pieni ylimääräinen ympyrä siinä. Neloskeppi jäi, mentiin ihan vierestä mutta en tiedä miksi jäi. Neljä viidestä löytyi :)

Esineruutua tehtiin kanssa. Veeti nosti aika nopeasti kaksi, sitten arvelin että jaaha-diipadaapaköpölaukkavaihe alkaa. Kolmatta joutui etsimään aika kauan, mutta nousi se sieltä sitten. Ehkä nipin napin olisi viiteen minuuttiin nostanut ne. No, tiesin itse missä se kolmas on, niin tykitin tietty sitä kohti ja koitin saada koiran tuulen alle.

Veikka teki kans esineruutua. Oli huonompi kuin yleensä. Reeni oli erilainen kuin yleensä nyt kun ruutu oli isompi. Suoraan menoa pitää vahvistaa taas mielikuvilla seuraavilla kerroilla.

Hakuakin reenattiin vielä iltasella. Alue oli jotain 150m pitkä. Veetillä piti olla tyhjä, ukko, tyhjä, tyhjä, ukko, mutta tulikin tyhjä, ukko, tyhjä, tyhjä, tyhjä, ukko kun ei löytänyt Elinaa :( Lisäksi yhden tyhjän kohdalla tuli kamalaa hinkkaamista kun ei kirveelläkään kääntynyt oikeaan suuntaan. Takatyöskenteli ja sitten kun kääntyi oikeaan suuntaan niin teki sellaisen lyhyen lurauksen :( Eipä sitäkään voinut hyväksyä. Olen hieman huolissani nyt tuosta Veetin hakutyöskentelystä :( Ukkoja on jäänyt viime aikoina ja pistot on mitä sattuu. Osittain olen sen ihan itse aiheuttanut, pitäs pitää hermot kurissa eikä paineistaa koiraa liikaa! Muistakaa nyt te kaikki viisaammat tämä :)

Veikka otti yhden piston verran hakua. Ei ihan piikkisuora pisto, mutta kuitenkin ok. Löysi Elinan maamontusta kunhan ensin teki töitä aikansa. Hyvä Gustafsson!

Kiitos kaikille reenipäivästä! ainakin tarkeni :) Kaarinalle erityiskiitokset järkkäämisestä! Otetaan uusiksi taas joskus!