Eilen ei reenattu yhtään mitään. Veikka pääsi naapurin Maijan kanssa tunnin juoksulenkille, Veeti piti lepopäivää kun juoksi sunnuntaina Väiskin kanssa 20 km. Treenaamattomuus ei vaan tee hyvää noille pojille. Tai Veeti nyt pysyy aika hyvin nahoissaan jos ei reenaa mutta Veikka on aika mahdoton kyllä kotona. Pakko laittaa se takkahuoneeseen jäähylle välillä. Aivotoiminta on se mikä niitä saa vähän purkamaan energiaa, ties kuinka kauan niitä pitäs juoksuttaa jotta ihan oikeasti väsyisivät.

Tänään reenattiin tottista pikana Hannan ja Huin kanssa Lamminpään koulun pihassa. Oli tosi kivasti häiriötä ympärillä, lapsia juoksemassa ja leikkimässä, ihmisiä lenkillä ja menossa koululle jumppaan tms, luistelijat paukutti kiekkoa seinään viereisellä luistinkentällä, joku ampui pikkukiinalaisia tai jotain paukkuja. Tuli ampureenitkin samalla. Reenit meni hyvin häiriöstä huolimatta.

Veeti reenasi ekana. Ihan oikeesti en nyt muista ottiko se ekana luoksetuloa vai noutoa... Vaikeeta tää blogin kirjoittaminen kun en enää parin tunnin päästä muista mitä reenasin... Kieli ulkona No, jokatapauksessa näissä painotettiin molemmissa vauhtia ja palkkasin vauhdista leluun. Meni hyvin.

Kun oli honkotettu höyryjä pois, otettiin seuraamista. Makupalalla otettiin ja haettiin sopivaa seuraamispaikkaa. Lelupalkkaa tuli aina välillä seuraamissessioiden välillä. Veeti ei varsinaisesti edistä, mutta sen seuraaminen on niin tiivistä, että jos se on vähänkin liian edessä se ahdistaa liikaa mun kävelyä. Pääsen kyllä sittenkin kävelemään suht ok, mutta tietyssä kohdassa se on juuri passeli ja sitä paikkaa haettiin tänään. Pitää aloittaa tämä seuraamisen säätö nyt, ja muistaa myös pitää ne kriteerit ja olla tarkkana itse. Saatiin onnistumisia, välillä taas jouduttiin pistämään homma seis kun ei mennyt niinkuin halusin. Tästä jatketaan...

Veikka reenasi ekana noutoa. Ekassa palkkasin heti kun lähti tuomaan kapulaa, tokassa vähän myöhemmin ja kolmannessa vielä vähän myöhemmin. Kaikki oli tosi vauhdikkaita ja asennetta löytyi! Sitten kapulan nostoja läheltä, palkka heti luovutusasennosta. Nosto aina pikkuisen kauempaa ja kauempaa, olivat nopeita, eikä pyöräyttänyt kapulaa kertaakaan =)

Seuraamista ensin namilla jostain syystä. Ihan paikalla siirtymisiä ensin ja sitten suoraa. Seuraaminen oli kyllä parempaa lelulla. Pyrki vähän liikaa eteen ja liian tiiviiksi, mutta olin tarkkana ja vaadin sitä mitä haluan ja palkka siitä. Saatiin hyviä pätkiä kanssa ja Hanna sanoi asennon olevan tosi hyvä.

Liikkeestä istumista naksuttaen heti kun istui. Pitäs uskaltaa ottaa ilman apuja jo enemmän.

Hyppyä otettiin lasten telineen yli, naks ja palkka kun ei koskenut telineeseen vaan hyppäsi ilmavasti. Hokasi homman aika pian ja jalat alkoi nousta hyvin. Sitten siirryttiin vähän korkeammalle telineelle ja sama homma. Ok meni.

Luoksetuloja puun kierrolla eteen asti ensin muutama ja sitten vauhdista palkaten. Lopuksi vauhti luoksetulo Hannan pitäessä kiinni. Vauhtia on! Mutta niin pitää ollakin =)

Kiitos taas reeniseurasta Hannalle ja Huille! Mukavia, pikaisia ja tarkkoja reenisessioita on ollut!